Intake en onderzoek

Voordat de behandeling wordt gestart vindt er altijd een uitgebreide intake plaats. In overleg geef of mail ik je van te voren een vragenlijst. Het is prettig als je deze alvast thuis invult en meeneemt naar onze eerste afspraak.

Tijdens de intake bespreken we (indien van toepassing) de vragenlijst en daarnaast zowel je klacht als je kracht. Ik luister naar wie je bent en wat je wens of je behoefte is. Het is belangrijk tijdens de intake je lichamelijk en geestelijk (on)welbevinden zo goed mogelijk in kaart te brengen. Op basis van alle informatie volgt er een lichamelijk onderzoek, waarvan we de bevindingen bespreken. Zo kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste behandeling is.

Praktische informatie.

Bij de craniosacraal therapie worden voor de intake geen extra kosten berekend en wordt het altijd direct gevolgd door een onderzoek en een behandeling. Voor een eerste afspraak reserveer ik 1½ uur in mijn agenda.

Bij de psychosomatische fysiotherapie is er een apart tarief voor de intake en het onderzoek, dit duurt ongeveer 30 minuten. Er kan aansluitend of op een later tijdstip een behandeling gepland worden, afhankelijk van je wensen.

Meer informatie over de behandelingen vind je onder de kopjes Craniosacraal Therapie en Psychosomatische Fysiotherapie.